WELKOM BIJ APOTHEEK DE BELIE - GENT ZUID

In onze centraal gelegen apotheek aan het Zuid in Gent bieden wij u een persoonlijke service en kwaliteitsvol advies. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan geneesmiddelen, voedingssupplementen en cosmetica gecombineerd met een zeer verzorgde en snelle service mede dankzij een toelevering van zeven maal per dag door onze groothandels.

Ons doel is te trachten u professioneel te begeleiden in het gebruik van uw voorgeschreven medicatie, u een degelijk advies te geven bij uw persoonlijke keuze van uw geneesmiddelen en verzorgingsproducten. Wij streven ernaar op een vriendelijke wijze uw vertrouwenspersoon en persoonlijke raadgever te zijn. Een degelijke informatisatie van onze apotheek, een voldoende ruim assortiment, een aangepaste inrichting en een degelijke "Know-how" zijn hiervoor onze troeven.

Naast de klassieke medicijnen vindt u bij ons een zeer uitgebreide keuze aan verzorgingsprodukten en cosmetica (incl. huidanalyses), kindervoeding en baby-produkten, fytotherapie en homeopathie, dieetvoeding en maaltijdvervangers, lenzen en toebehoren. Daarnaast bieden we heel wat medische apparatuur aan (zoals elektronische thermometers, bloeddrukmeters, bloedglucosemeters, tandenborstels, aerosoltoestellen, enz..) en verhuren we materialen zoals aerosoltoestellen, krukken, rolstoel en andere thuiszorgmateriaal die met de nodige privacy in een daartoe voorziene ruimte besproken kunnen worden.

Komt u gerust zelf eens een kijkje nemen, we staan met een enthousiast team van 4 apothekers en 1 apotheekassistente altijd voor u klaar.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.